Sertifikaatit

Orgaaninen Puuvilla

100% sertifioitua orgaanista puuvillaa kansainvälisen kestävän kehityksen metodien mukaan. Koko tuotantoketju aina puullaan siemenistä lopputuotteeksi asti on sertifioitu orgaaniseksi ja tuotanto on hoidettu sosiaalisestj ja ympärilöllisesti vastuullisesti. Riippumattoman kolmannen osapuolen auditointi antaa uskottavuuden ja jäljittävyyden.

 

EU Ecolabel

EU Ecolabel sertifikaatti

Virallinen EU:n sertifikaatti vihreemmille tuotteille. Ecolabel tuotteilla on verrattaen pieni vaikutus ilman, veden, maan, luonnonvarojen käyttöön, ilmaston lämpenemiseen ja biodiversiteettiin. Tuotteiden tulee läpäistä tarkat "environmental fitness" testit, jonka tulokset vahvistaa riippumaton osapuoli. Serifikaatin saavat vain parhaiten pärjäävät tuotteet.

License no. DK/016/049

 

Fairtrade

Fairtrade sertifikaatti

Fairtrade/ Reilun kaupan sertifikaatti takaa, että tuotteiden puuvilla on sertifioitu kansainvälisen reilun kaupan standardien mukaisesti. Lisätietoja: www.info.fairtrade.net

Licence no. 19007

 

SA8000

SA8000 sertifikaatti

SA8000 sertifikaatti perustuu kansainvälisiin ihmisoikeusnormeihin. Se mittaa yrityksiä kahdeksalla eri mittarilla, joita ovat: lapsityövoima, pakkotyövoima, terveys ja turvallisuus, järjestäytymisvapaus ja työehtosopimusneuvottelut, syrjintä, kurinpidolliset toimenpiteet, työtunnit ja korvaukset.

 

Neutral Responsibility

Neutralin tuotanto hoidetaan uusiutuvalla energialla. Tällä tavoin Neutral tuotteet ovat puhtaampia ympäristölle ja ilmaston muutokselle. Energian ylijäämä ohjataan paikalliseen sähköverkkoon.

 

OEKO TEX

OEKE-Tex sertifikaatti

Oeke-Tex Standard 100 huomioi ihmisen osuuden tekstiilituotteissa. Se arvioi onko tekstiileissä haitallisia kemikaaleja, jotka tulevat lopputuotteen kautta kosketuksiin ihon kanssa.

Uutiskirje