megamenu
 • text area

 • Vastuullinen Brändäys

  Mikä on vastuullinen brändituote?

  Tekstiiliteollisuus on maailman toiseksi saastuttavin teollisuuden ala. Se aiheuttaa erityisesti kehittyvissä maissa vakavia välittömiä ja pitkäaikaisia ympäristö- ja terveyshaittoja.  

  Turvataksemme tuotteiden vastuullisuuden, olemme valinneet toimittaa asiakkaillemme vain laajasti sertifioituja tuotteita. Sertifikaattien tarjoama riippumaton valvonta on ainoa realistinen tapa tarkkailla tuotannon laatua ja olosuhteita, sekä täten taata asiakkaiden ja brändien luotettavuus. (Lue sertifikaateista lisää täältä).

   

  Miksi valita vastuullinen brändituote?

  Sertifioidut liikelahjat palvelevat yritystä laajemmin: laadukkaat tuotteet tuovat iloa käyttäjälleen pitkään ja tieto tuotteen vastuullisesta alkuperästä vahvistaa mielikuvaa luottamuksen arvoisesta yrityksestä, joka tuntee sosiaalista ja ekologista vastuuta. Sertifioidun tuotteen käyttöarvo on suurempi ja eettisyys tekee tuotteesta käyttäjälle merkityksellisen. 

  2010-luvun kuluttajat ovat yhä halukkaampia sijoittamaan yrityksiin, jotka ovat sitoutuneita sosiaaliseen ja ekologiseen vastuullisuuteen, siksi vastuullisuutta korostava ja sertifikaatein varustettu brändituote on tehokas tapa erottua joukosta.